Sälja böcker till oss
Antikvariatet i Rölle

Sälja böcker till

antikvariat

Har du en boksamling du vill sälja? Det kan handla om ett dödsbo eller ett bibliotek som skall minskas i omfattning inför en flytt.


Innan vi kommer och värderar era böcker är det nödvändigt att ni pcockat ut de böcker ni själva vill behålla. Efter en genongång lämnar vi ett bud på hela boksamlingen.


Städa inte innan vi kommer. Vi kan ofta hitta mycket intressant bland "skräp" som gammal reklam, prislistor och annat som ni kanske trodde att ingen ville ha.


Det spelar alltså ingen roll om hemmet är dammigt eller stökigt, genom åren har vi sett det mesta. Det är dock en förutsättning att hela hemmet varit helt rökfritt. För en inomhusrökares böcker finns ingen pardon, dom hör hemma på återvinningen.


Om vi kommer överens om böckerna får ni betalt direkt, kontant eller med swish. Vi skriver ett kvitto på affären.


Vårt fokus ligger på facklitteratur och vi köper böcker inom de flesta ämnesområden. Vi är mest intresserade av böcker om konst, arkitektur och konsthantverk, historia och religion, topografi/hembygdsböcker, järnväg, flyg och nautika.


Vi finns på landsbygden utanför Borås och har inköpare i Stockholm och Göteborg. Vi kan vara intresserade av större boksamlingar i hela mellansverige.


Ni är välkomna att ringa till oss på 033-27 71 57 eller att skicka ett meddelande här nedan.

 
Jag vill sälja en boksamling
Jag har en annan fråga
 
 
 
Jag vill att ni ringer upp mig
 
 
 
 
 

Ariadne Antikvariat

Postadress:

Rölle 9

516 94 Dannike


tel. 033-27 71 57

Vi är registrerade för moms och F-skatt